Palmprosjekt Norge

Palmprosjekt Norge AS har erfaring, viden og netværk til at designe, indkøbe, planlægge, implementere og vedligeholde atriumgårde og vinterhaver i Norge.

Virksomheden bygger på erfaringerne fra sin søstervirksomhed, PalmProject Europe, som har været en del af over 30 større vinterhaver og atriumgårde-projekter i de Nordiske lande. Blandt andet over 20 Bovieran-projekter, som er frodige og levende vinterhaver på 1400 m² med 1800 eksotiske planter og træer op til 12 meter høje, der til sammen skaber betagende grønne rum.

Vinterhave i Norge,

Pålidelig partner i hele Norge

I Norge har Palmprosjekt Norge spiller en central rolle i udviklingen af grønne, levende områder, der kombinerer æstetisk design med funktionel natur indendørs. Med dedikerede eksperter som Jon Lans, Börje Ohlin og Jørgen Lund ved roret, som alle tre har lang og bred erfaring med grønne indendørs projekter, har Palmprosjekt Norge både den dybdegående viden og erfaring til at være en pålidelig partner på tværs af en bred vifte af grønne projekter.

Palmprosjekt Norge,

Fra design til vedligeholdelse

Virksomhedens engagement strækker sig fra det indledende design af haverne, til indkøb og udvælgelse af planter og til den løbende vedligeholdelse af projektet, hvor Palmprosjekt Norge via deres netværk finder kvalificerede gartnere, som kan stå inde for planterne vækst og blomstring de næste mange år frem. En del af Palmprosjekt Norge er også adgang til innovative vandingssystemer, nøje udvalg af planter og personligt engagement i hver enkelt fase.

Palmprosjekt Norges første store projekt i Norge vil stå færdigt ultimo 2024. Dette projekt har været længe undervejs, inden det står endelig færdigt og blomstrer.

Palmprosjekt Norge Logo,

Palmprosjekt Norge AS