Jydsk Planteservice

Jydsk Planteservice hjælper virksomheder med at byde naturen indenfor. Som Nordens største leverandør af planteservice, sætter de en ære i at fremme grønne miljøer på arbejdspladser over hele Norden til gavn for indeklimaet, arbejdsmiljøet, medarbejdertrivsel og ikke mindst indretningen. Ved at integrere naturen indendørs med smukt designede planteløsninger og professionel plantepasning, skaber Jydsk Planteservice levende og inspirerende arbejdsmiljøer, der fremmer både trivsel og produktivitet.

Planteservice, Planteindretning,

Bedre indeklima fra Helsinki til København

Med en aftale på tværs af landegrænser hjælper Jydsk Planteservice med at skabe et unikt, personligt og ensrettet grønt udtryk, uanset om virksomheden er i Stockholm, Oslo, Helsinki eller København. En grøn tråd på tværs af virksomheden i Norden.

Det er videnskabeligt bevist at sunde og velpassede planter i arbejdsmiljøet har en række positive effekter. De forbedrer luftkvaliteten, reducerer stress, øger medarbejdernes velvære og kan endda nedsætte antallet af sygedage. Disse fordele er ikke kun vigtige for den enkelte medarbejder, men også for virksomheden som helhed, da et sundere arbejdsmiljø kan lede til øget produktivitet og engagement.

Kontorbeplantning, Jydsk Planteservice,

Planteservice

Jydsk Planteservice er dedikeret til at tilbyde skræddersyede løsninger, der ikke blot lever op til hver enkelt kundes æstetiske og funktionelle behov, men også understøtter bæredygtighed og miljøvenlighed. Med en stor flåde af uddannede gartnere og servicefolk, sikrer Jydsk Planteservice, at alle planter får den nødvendige pleje, herunder vanding, gødning og beskæring, baseret på plantens specifikke krav og de lokale forhold.

Derudover inkluderer planteservicen også evighedsgaranti på planten, fuldt dækkende garanti- og forsikringsordning mod tabt dekora­tionsværdi og løbende kvalitetssikring. Ved kvalitetssikringen sikres, at helhedsindtrykket er højt, at planteindretningen i jeres lokaler er i harmoni, at det ønskede plantesortimentet er som det skal være, og at kvaliteten af den daglige pleje er i top.

Alt planteservice foregår miljørigtigt og forebyggende, såvel i den daglige pleje og i skadedyrsbekæmpelse, blandt andet med biosæbe og behandling af skadedyr med biologisk bekæmpelse i stedet for skrap kemi.

Lokal og landsdækkende planteservice

Som Nordens største leverandør af planteservice forstår Jydsk Planteservice vigtigheden af at være tæt på kunderne. Virksomheden opererer med lokale gartnere, hvilket ikke kun garanterer hurtig og effektiv service, men også mindsker transporttiden og understøtter lokale samfund.

Jydsk Planteservice er mere end bare en leverandør af planteservice; det er en partner, der hjælper virksomheder med at skabe sundere, mere bæredygtige og inspirerende arbejdspladser, der gavner både mennesker og miljø.

Jydsk Planteservice Logo,

Jydsk Planteservice A/S