Natural Greenwalls

Natural Greenwalls er en førende dansk producent af plantevægge, som bidrager positivt til indeklimaet. Plantevæggene består af grønne planter i potter lavet af genbrugsmaterialer af højeste kvalitet og med et automatisk vandingssystem, der sikrer at planterne altid er velvandede. Natural Greenwalls er det mest driftssikre og miljøvenlige plantevægssystem på markedet og hænger i over 15 lande på tværs af Europa og i Australien.

Stort grøn plantevæg,

Bæredygtige løsninger fra ide til realisering

Med en kompromisløs tilgang til kvalitet og bæredygtighed er alle elementer i Natural Greenwalls’ plantevægge nøje udvalgt for at sikre lang levetid og lavt ressourceforbrug. Væggene er designet til at være fleksible og lette at integrere i alle typer bygninger, hvilket gør dem ideelle til kontorer, receptioner og offentlige rum. Det er muligt at lave automatisk vanding, hvilket minimerer vedligeholdelsen og sikrer optimale vækstbetingelser for planterne.

Indendørs grøn plantevæg,

Fordele ved plantevægge

Plantevægge fra Natural Greenwalls er mere end blot en dekorativ tilføjelse. De bidrager aktivt til at forbedre akustikken, øge luftfugtigheden, reducere stress og forbedre det generelle indeklima. Dette skaber ikke kun et sundere indeklima, men kan også føre til en nedgang i sygefravær og en stigning i produktivitet og medarbejdertrivsel.

Enkelthed og tilgængelighed

Med distributører i over 15 lande, inklusive Europa, Australien og Skandinavien, er Natural Greenwalls en global aktør med lokalt producerede løsninger. Samme system bruges desuden til mobile plantevægge og plantesøjler. Deres mobile plantevægge tilbyder en fleksibel løsning til dynamiske arbejdsområder, der kræver minimal installation og vedligeholdelse, idet de er designet til at fungere uafhængigt af elektricitet og vandtilslutning.

Indendørs grøn plantesøjle,

Miljømæssig ansvarlighed

Natural Greenwalls forpligter sig til miljøansvar gennem hele produktionsprocessen, fra genanvendelse af materialer til energieffektivitet i selve driftsfasen. Dette engagement i bæredygtighed afspejles i hvert eneste produkt, og sikrer kunderne grønne løsninger af højeste kvalitet.

Natural Greenwalls er ikke kun en leverandør af planteløsninger; de er en partner i bestræbelserne på at skabe sundere og mere bæredygtige indendørsmiljøer. Med deres omfattende erfaring og fokus på innovation hjælper Natural Greenwalls virksomheder med at bringe naturens fordele indenfor på en praktisk og æstetisk tiltalende måde.