Silkeplanter

Silkeplanter er en virksomhed med over 30 års erfaring i branchen for kunstige planter, blomster og træer. I den tid har de set, hvordan kvaliteten på kunstige planter og træer har bevæget sig fra at være meget simpel, til i dag at være meget detaljerede og naturtro.

Store kunstige kirsebærtræer,

Stort sortiment af naturtro planter

Derfor har Silkeplanter A/S i dag et sortiment, hvor alle deres planter fremstår naturtro takket være brugen af materialer i høj kvalitet. De er specialiseret i at skabe smukke, vedligeholdelsesfrie rum både indendørs og udendørs, og tilbyder en bred vifte af produkter og services, herunder rådgivning og montering af skræddersyede planteløsninger til erhvervskunder. Virksomheden er kendt for sin fleksibilitet i indretning og evnen til at levere allergivenlige, miljøvenlige løsninger, der forbliver friske og grønne hele året rundt.

Stort kunstig træ,

Skræddersyede løsninger med silkeplanter

Kunder kan forvente en høj grad af tilpasning i deres projekter, hvilket sikrer, at de endelige installationer stemmer overens med deres behov. Dette gør Silkeplanter til en attraktiv partner for virksomheder, der ønsker grønne løsninger i rum, hvor der ikke er meget naturligt lys.

Med fokus på kvalitet og kundetilfredshed følger Silkeplanter A/S de seneste trends inden for både bolig- og haveindretning, hvilket gør dem til et ideelt valg for dem, der søger en holdbar, stilfuld og praktisk løsning til deres dekorative behov.

Webshop eller personlig rådgivning

Silkeplanter har showrooms i Danmark, hvor det er muligt at se de naturtro planter, og de kommer også gerne på besøg hos virksomheder og giver personlig rådgivning. Men derudover har Silkeplanter A/S også en omfattende webshop, som løbende opdateres med nye og eksisterende produkter. Dette digitale vindue til virksomheden giver kunderne mulighed for at planlægge og købe fra komforten i deres eget hjem, samtidig med at de sikrer, at produkterne er tilgængelige over hele landet og i hele norden. Webshoppen tilbyder detaljerede beskrivelser og billeder, hvilket gør det nemt for kunderne at tage velinformerede beslutninger om deres køb.

Silkeplanter A/S har etableret sig som en foretrukken leverandør for virksomheder i Danmark, hvor de leverer skræddersyede planteindretninger, der forvandler alt fra kontorlandskaber til detailbutikker og restauranter. Med deres ekspertise i at integrere naturtro planter i kommercielle miljøer, sikrer de, at hver installation ikke blot er æstetisk tiltalende, men også funktionel og tilpasset de specifikke behov og ønsker hos hver enkelt virksomhed.

Silkeplanter Logo,

Silkeplanter A/S