Flotalia

Flotalia er en virksomhed med speciale i naturtro silkeblomster og buketter af høj kvalitet. De tilbyder en unik service, hvor kunder kan leje buketter inklusive vase, der skiftes månedligt, sikrende konstant friske og smukke blomsterarrangementer på arbejdspladsen.

Kreative og farverig buket på kontor,

Flotalia leverer vedligeholdelsesfri og smukke buketter

En af de primære fordele ved at samarbejde med Flotalia er fleksibiliteten i deres tilbud. Der er ingen kontraktbindinger, og deres service er bekymringsfri – de tilpasser buketter og vaser til at komplementere lokalet, receptionen, mødelokalet eller hvor end buketten måtte stå. De yder også landsdækkende levering direkte til virksomheden, hvilket alt sammen sparer tid og omkostninger sammenlignet med traditionelle friske blomster.

Flotalia har speciale i at designe buketter, der ikke alene er visuelt tiltalende, men også allergivenlige og vedligeholdelsesfrie. De opdaterer deres kollektioner flere gange om året for at afspejle de nyeste trends og sæsoner, hvilket garanterer, at deres blomster altid ser livagtige og aktuelle ud. Dette understøttes af en stærk forbindelse til dygtige europæiske leverandører, som sikrer kvaliteten af materialerne.

Buket på receptionsskranke,

CO2 besparende blomster

Flotalia’s koncept er også CO2 besparende sammenlignet med almindelige blomster. Flotalia genbruger og rengør nemlig blomsterne for at skabe nye buketter, hvilket reducerer miljøpåvirkningen sammenlignet med traditionelle blomsterbuketter. Det minimerer CO2-aftrykket, da deres buketter holder i mere end 5 år.

De tilbyder en skræddersyet service, der sikrer, at blomsterarrangementerne passer til anledningen og kundens specifikke ønsker. Med en dedikeret konsulent for hvert område i Danmark får hver kunde personlig opmærksomhed og tilpassede løsninger.

Flotalia er garanti for naturtro blomster, der kombinerer det bedste af to verdener: skønhed og funktionalitet. Deres allergivenlige og vedligeholdelsesfri silkeblomster opretholder en konstant høj kvalitet og visuel appel. Uanset anledningen eller behovet tilbyder Flotalia en løsning, der altid er lige så flot, som den er praktisk. Samarbejdet betyder, at du kan nyde skønheden i blomster hver dag, uden de udfordringer, der følger med ægte blomster.